Woningtype Type K

Bouwnummer 29
VON prijs € 492.500,-
Oppervlakte 46 m²
Kamers 2
Inschrijven

Omschrijving

Dit split level loft met hoge plafonds is gelegen aan het rustige Rumphiuspad. Deze uniek ingedeelde woning heeft drie niveaus. Op straat niveau bevindt zich de woonkamer. Vandaar kun je naar boven naar de open keuken met daarachter de slaapkamer. Als je naar beneden het souterrain in gaat dan vindt je daar de technische ruimte en de badkamer.

Wonen in Houtrak

Superior Line

Vanaf: € 547.000,-

Luxury Line

Vanaf: € 529.500,-

Base Line

Vanaf: € 512.000,-
Afwerkingsniveau appartement

Superior Line

Een luxe keuken, chic sanitair, elegante tegels, luxe inbouwkranen in de badkamer, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren en de keuze uit een pakket met luxe deurbeslag. Vloeren, plafonds en wanden gesausd in de kleur van uw voorkeur: dat is de luxe van het Superiorpakket. Uiteraard kunt u in de showroom de keuken en badkamer volledig naar eigen wens en smaak aanpassen.

Plattegrond woningtype Type K

Schrijf u in voor het project

Wonen in Houtrak is een project van:

Oostenburg wordt gebouwd op eigen grond en dus niet op erfpacht. Dit is een groot voordeel! U hoeft namelijk geen afkoop erfpacht of jaarlijkse erfpacht canon te betalen. Om de prijzen van de huizen vergelijkbaar te maken met de prijzen van de huizen die worden aangeboden met een jaarlijks te betalen erfpachtcanon presenteren wij u hier de prijs van het huis exclusief de prijs van de grond. Kijk op wonenopoostenburg.nl of maak een afspraak met iemand van ons verkoop team voor meer informatie.

Wij tonen u de prijs van het huis. Deze prijs is vergelijkbaar met de prijs op 'basis van canonbetaling' zoals woningen die op erfpacht uitgegeven grond worden aangeboden.

Wij tonen u de prijs van de grond. Deze prijs is vergelijkbaar met de prijs van de 'afkoopsom erfpacht' zoals wordt gebruikt bij woningen die op erfpacht worden aangeboden

Prijs huis en prijs grond opgeteld. Voor dit bedrag kunt u een huis kopen in Oostenburg.